Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:13:23 | 27/09/2024

a
Portada > Actualitat > Notícies > Cubells amb xip per millorar la recollida de la recollida porta a porta

Cubells amb xip per millorar la recollida de la recollida porta a porta

27/06/2024

Aquest pròxim dilluns 1 de juliol a les 19.00 h hi haurà una reunió informativa al Talleret per explicar el canvi de cubells per a la recollida porta a porta. La mateixa setmana l'Ajuntament, a través de la Mancomunitat La Plana que presta el servei de recollida d'escombraries, repartirà també al Talleret, aquests nous cubells amb xip. Aquest nou sistema de cubells millora l'eficiència de la recollida atès que ha de permetre conèixer la freqüència amb què es treuen els residus i la seva quantitat.

Aquests pròxims dies cada casa d’Aiguafreda rebrà una carta amb una butlleta que cal omplir i lliurar al Talleret per poder recollir els nous cubells amb xip. El repartiment dels cubells es farà al Talleret en dies i horaris diferents (4, 5 i 6 de juliol), per a permetre que tothom el pugui tenir amb temps.

Es lliuraran dos cubells. Un cubell marró amb xip, de 25 litres de capacitat per a la matèria orgànica, que substituirà l'utilitzat fins ara (també marró) i que deixaran de ser admesos a partir del 15 d’agost. Com a novetat s'entregarà un altre cubell xipat, de color beix i de 40 litres de capacitat, per a la part reciclable (envasos lleugers, paper i cartó) i per a la resta o rebuig. El xip que incorporen aquests nous cubells permet identificar quants cops es recullen els residus per habitatge. Per això és imprescindible treure sempre les deixalles amb aquests cubells.

En el cas del cubell del reciclable (color beix de 40 litres, per a envasos lleugers, paper i cartó), si el volum de residus no hi cap dins del cubell, es podrà deixar una part, dins d'una bossa, al costat del mateix cubell. Ara bé, en cap cas no es recolliran deixalles si no hi ha cap cubell al costat.

L'Ajuntament d’Aiguafreda agraeix la col·laboració de tots els veïns en aquesta tasca, que tants bons resultats ha donat fins ara, i que amb aquests nous cubells ha de permetre seguir tenint cura amb el nostre entorn.

Foto 1
Cartell informatiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2024 a les 13:00h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona