Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:05:28 | 30/09/2024

a
Portada > Actualitat > Notícies > Dijous 12 d’octubre s’interromp la circulació ferroviària entre Parets i la Garriga

Dijous 12 d’octubre s’interromp la circulació ferroviària entre Parets i la Garriga

06/10/2023

En el marc del pla Transformem Rodalies, Adif executarà obres de desdoblament de la línia R3 entre Parets del Vallès i la Garriga entre el 12 d’octubre i la segona quinzena de gener del 2024. Aquesta actuació comporta la interrupció de la circulació ferroviària entre ambdues estacions. Renfe ha previst un servei alternatiu per carretera i reforçarà durant les hores punta autobusos llançadora i també el personal d’informació i atenció al client.

L’estació de Sant Martí de Centelles-Aiguafreda no queda afectada per obres atès que per l’estació hi continuaran passant trens en ambdues direccions. Tanmateix,  sí que el servei i els horaris tindran alteracions.

 

-En direcció nord (Vic). No hi ha canvis. L’estació d’inici serà el Figaró. Els combois que quedin dins del tram Figaró-Ripoll restaran sense connexió amb la part sud de la xarxa. S’ha habilitat un taller nou a Ripoll per al seu manteniment d’aquestes unitats durant aquests mesos.

 

-En direcció sud (Barcelona). Quan els trens arribin al Figaró uns autocars continuaran el trajecte parant a les diverses estacions del recorregut fins arribar a Parets del Vallès on recuperaran el tren fins a Barcelona. Els trens que pugin de Barcelona s’aturaran a Parets del Vallès des d’on, amb autobusos, seguiran el trajecte invers fins arribar al Figaró on recuperaran el tren fins a Vic, Ripoll i Puigcerdà.

Els horaris es desplacen entre 4-10 minuts respecte l’oferta actual. S’amplia l’oferta de viatges tant a primera hora del matí com de la nit.

 

S’ha previst un servei addicional diari en hores punta, de 6.00 h a 9.00 h. i de 18.00 h a 21.00 h Centelles-Barcelona (la Sagrera) i la Garriga-Barcelona (la Sagrera). Els busos sortiran de Centelles i la Garriga per anar directes a Barcelona. El mateix per a la tornada de Barcelona.

 

Vegeu la informació als arxius annexos amb el detall del tram afectat per les obres i el nou horari.

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2024 a les 13:00h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona