Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:09:17 | 01/10/2024

Riera d'Avencó 1
Portada > Actualitat > Notícies > Bosses d’escombraries en papereres, encara

Bosses d’escombraries en papereres, encara

12/05/2023

El servei de neteja viària de l’Ajuntament continua trobant bosses d’escombraries dins les papereres dels nostres carrers. Recordem que és una pràctica que no està permesa i que genera un cost econòmic molt elevat, a part de qüestions d’imatge i endreça de l’espai públic.

 

Cal treure la bossa o el cubell amb la fracció corresponent (orgànic, reciclable, rebuig) el dia que correspongui a cada tipus i ens ho passaran a recollir davant de casa. És fàcil i còmode. Si dipositem la bossa en papereres, el gestor del servei l’ha de tractar com a residu especial, fet que repercuteix en una facturació específica per a aquest tractament i que es carrega al pressupost municipal.

 

Hi ha sancions previstes ?

Sí, i se n’han tramitat recentment. Funcionaris municipals poden obrir i inspeccionar les bosses que es trobin dins les papereres cercant elements identificatius personals, però no sempre la identificació és possible. També es poden aplicar sancions si l’infractor és advertit per un vigilant municipal.

 

En qualsevol cas, és a través del porta a porta que hem de deixar les nostres deixalles. Una actitud cívica i respectuosa amb l’espai públic beneficia una millor convivència i un aspecte més endreçat dels nostres carrers i places.

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/09/2024 a les 13:56h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona