Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:19:20 | 03/10/2024

Capçalera Portada
Portada > Actualitat > Notícies > Les webcams d’Aiguafreda

Les webcams d’Aiguafreda

01/07/2022

L’Ajuntament d’Aiguafreda ha instal·lat dues webcams amb imatges permanents d’Aiguafreda i el seu entorn. Després d’un període de proves ja es troben en servei amb connexió permanent i des de qualsevol perifèric. La part operativa ha anat a càrrec de Meteoguilleries, associació que gestiona l’estació meteorològica municipal i amb la que les càmeres es troben connectades.

Es tracta de càmeres d’alta definició, amb resolució 4K, instal·lades una al centre del poble (al mateix Ajuntament) i l’altra dalt la cinglera del Cerdà amb recobriment a tota l’alta Vall del Congost. Les imatges tenen sobreposades les dades de l’estació meteorològica municipal (temperatura, humitat, etc).

 

Càmera del Cerdà

La càmera es troba situada dins del complex de telecomunicacions de la cinglera del Cerdà i mostra una perspectiva excepcional del Montseny de ponent. La panoràmica cobreix des de la Vall de Martinet al nord fins al Turó de Tagamanent al sud. A la part central s’hi identifiquen, a part del nucli urbà, la Vall d’Avencó, les Pinedes i la Serra de l’Arca, amb la Calma i Matagalls com a teló de fons.

https://www.meteoguilleries.cat/ca/webcam/aiguafreda-el-cerda.jpg

Càmera de l’Ajuntament

Aquesta càmera es troba a la planta superior de l’edifici de l’Ajuntament amb orientació sud. Mostra el centre urbà d’Aiguafreda i de fons s’hi veuen els turons de Puig-agut i de Montcau.

https://meteoguilleries.cat/ca/webcam/aiguafreda-ajuntament.jpg

Es pot accedir a les imatges des de les webs de l’Ajuntament i de (Meteoguilleries).

 

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/10/2024 a les 15:16h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona