Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:11:21 | 04/10/2024

a
Portada > Actualitat > Notícies > Torna la caminada del Lupus

Torna la caminada del Lupus

20/04/2022

Després de dos anys sense poder realitzar la Caminada del Lupus per la pandèmia, aquest any torna la Lupus i esperem tornar-vos a veure. Serà el diumenge 15 de maig i celebrarem la Diada Mundial del Lupus amb la 5a. edició de la Caminada del Lupus-GR Lupus.

Tots els beneficis de la Caminada s’han destinat sempre a la recerca en el Lupus Eritematós Sistèmic. En l'última edició, la vostra aportació va ser fonamental per poder descobrir nous biomarcadors de seguiment de la malaltia, l’estudi de nous fàrmacs  i noves teràpies personalitzades pel Lupus. Aquest any, els beneficis que obtinguem de la Caminada, seran destinats a fer una beca d’investigació per recolzar la investigació biomèdica en el Lupus Eritematós Sistèmic. Aquesta beca serà pública i oberta a tots els grups de recerca de Catalunya per tal de fomentar encara més la recerca en aquesta malaltia oblidada en la nostra societat.

La Caminada constarà de tres recorreguts a escollir: Mini, Curta i Llarga:

La Mini, d’uns 5 quilòmetres, no té cap dificultat tècnica ni gaire desnivell.

La Curta, d’uns 10 quilòmetres, no té gaire dificultat tècnica i un desnivell d’uns 200m.

La Llarga, d’uns 20 quilòmetres, té un desnivell d’uns 600 metres i es recomana a caminadors habituats a caminar per muntanya.

Com sempre, tindreu avituallaments líquids i sòlids i esmorzar d’entrepà calent. A l’arribada us entregarem una samarreta tècnica conmemorativa i una bossa amb productes donats pels nostres col·laboradors.

També a l’arribada sabreu si heu guanyat algún dels molts premis del sorteig , donats també per botigues i empreses col·laboradores, i que haurem realitzat mentre esteu caminant. En tot moment se seguiran els protocols higiènics i sanitaris dictats per CatSalut.

L’hora de sortida serà de 7.00 a 8.00h la GR Lupus Llarga i de 8.00 a 9.00h la GR Lupus Mini i Curta. Sortida i arribada a Aiguafreda. La inscripció es pot fer a través  de la web de Runedia. Hi podeu accedir directament amb aquests enllaços:

GR LUPUS LLARGA

GR LUPUS CURTA 

GR LUPUS MINI 

També us podreu inscriure el mateix dia sempre que no s’hagi arribat al límit de participants. Podeu trobar més informació  sobre la GR Lupus i el Lupus a la pàgina web de la Fundació Catalana de Lupus i a la web de Runedia. Podeu seguir-nos per xarxes socials, facebook: Fundació Catalana de Lupus GR Lupus i Instagram: grlupus, on anirem informant de totes les novetats i dels regals que sortejarem. Per qualsevol dubte que tingueu podeu escriure a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) " target="_blank">aquesta adreça de correu o al telèfon 696825198.

Us hi esperem!

Cartell informatiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/10/2024 a les 15:16h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona